Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står i askan från elden, det som blivit kvar

Så blev allt ett virrvarr av kaos
kanske som ett krig i bur
men mest i hjärtat

Ville slåss som ett djur
fäktas och slänga granater av ord
såra för att mitt inte skulle kännas
så djupt

Kröp tillbaka in i skalet
försöker greppa själen som där inne bor
för att känna hur tomheten rinner genom fingrarna
och det är kallt

Kallt för det som känns som en öde bunker
av stål
där tystnaden ekar
och det som var, kastas som knivar tillbaka

Kallt som det där havet är nu

Fuktar läpparna och känner smak av salt
och hoppas på
att inte drunkna på fel sätt nu




Fri vers av Heartland
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-04 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland