Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna din mjölkandedräkt

Liten som en fågelunge var du när du kom
så overkligt men självklart rätt
Ingenting kunde förbereda mig
på den kraft som band oss tre till ett

Tack för att du vidgat mitt perspektiv
för att min tyngdpunkt ligger hos dig
Att den kärlek andra pratat om
faktiskt även kom till mig

Att inse att det stora i livet är smått
något som tidigare inte hade räckt
Att få ligga vid din sida så tätt så tätt
och känna din mjölkandedräkt

Tack för att du samlat oss här idag
våra hjärtan vilar hos dig
min dotter, vårt allra käraste barn
tack för allt du redan gett mig




Fri vers av Lilla lo
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo