Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inre bro för att lättare förstå...

 

Av tårarna jag inte fäller,

bygger jag en bro,

från mitt hjärta till din själ.

~

Bara för att du skall kunna se,

sorgen jag bär.....




Fri vers av ia VIP
Läst 1199 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-01-07 20:30



Bookmark and Share


  arie
tycker mycket om denna dikt, då den på så många sätt förmedlar ett högst kontruktivt sätt att överbrygga vår ensamhetskänslasom vi annars så lätt kan isolera oss eller inrätta oss i den ...istället;

"bygger jag en bro,
från mitt hjärta till din själ"


en mycket ljus dikt med en mycket stark utstrålning/ tack
2006-01-08

  Nic
Dessa fem rader förmedlar så mycket känslor
väldigt vacker skrivet
2006-01-07

  Ola Rydberg
ja verkligen vacker
2006-01-07

  Rublev
vilket underbart dikt
och vilket ljust sorgearbete!
att bygga en tårebro!!!

oförlösta tårar leder till ditt hjärta
och där bor sorgen du bär på

du inbjuder någon att dela din sorg
och när bördor delas
smyger glädjen ljudlöst in
och börjar stilla skimra...

.·:·.
2006-01-07

  Cris
Fint och lite sorgligt förstås. Men jag känner känslan att vilja bygga denna bro.
2006-01-07

  Niklas Gladh
Mycket vacker tanke som för över sorgen till din vän.
Lättare börda om man delar...
2006-01-07

  Daniel_78 VIP
mmm lördagsgodispoesi mmm
2006-01-07

  prinscess VIP
lite sorglig
men väldigt vacker
bra skrivet
du får högsta betyg av mig
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP