Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du våga?

Om jag säger de ord
jag inte får säga

Om jag lovar att allt
kommer bli bra

Vågar du ta chansen
att bli lycklig då

Dela vår kärlek resten
av vår tid här

Vakna med ett leende
varje morgon

Gå hand i hand på
en fin strand

Ge mig en kyss trots
att alla kan se

Ligga på gräsmattan
mitt i natten

Och titta på stjärnorna
tätt intill mig

Skulle du våga, om jag
sa orden

Jag inte får säga




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-05 08:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert utlämnande...!
2011-09-11

    Max Poisé
Bästa du skrivit som jag har läst! Texten tar tag direkt! Självklart sparande!
2011-09-05

  AliciaK
Sjukt bra!
2011-09-05

    Birgersdotter VIP
underbar...gillar mycket
2011-09-05

  TT
...så oändligt och djupt berörande...igenkännadets kniv skar jack inuti...jag blev verkligen berörd av denna underbara text!!!
2011-09-05

  FysisktMental
Denna var kort, träffande och väldigt fin. Den får fram de känslor jag tror att många går och bär på. Tummen upp!
2011-09-05

  Cahaya
En kort men träffande text som vi säkert kan tolka olika. Jag tolkar den som två stycken som möter varandra, känslor uppstår men de båda eller en av dom är redan upptagen i en relation. Kanske jag bara lägger min helgs "trauma" in i läsningen av din text. I vilket fall berörde den mej.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP