Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern är här - Hurraaaaaa!

 

Snön piskar mot rutan

och mörkret räcker hela dagen

kylan biter med sylvassa tänder

och gnager på sommarens

bleknande minnen

Vintern är här

om vi föreställer oss det

Men än dröjer det

vilket är värt att fira

Hela hösten är framför oss

Hurraaaaaa!

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 19:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en bra inställning! applåderas av en som spänt en presenning över den översvämmande balkongen...
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström