Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighet

- Ser du kärleken? frågade han ömt,
men hon tittade åt ett annat håll
missade stjärnfallet

- Ser du framtiden? frågade hon mjukt,
men han betraktade henne dyrkande
såg bara nuet

- Ser ni undergången? frågade Gudarna plötsligt
och de såg tysta på tillsammans
när deras värld gick under




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana