Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan (I)

I drömmen står jag och pratar,
pratar, pratar.

Vad är rubriken på ditt föredrag?
frågar han i publiken.

Det har jag ingen aning om, säger jag.

Jag har ett förslag, säger han.
“Hon som längtar.”

Det tog mig sex år i terapi
att reda ut det föredraget.




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 641 gånger
Publicerad 2011-09-06 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ämne som låg dig varmt om hjärtat.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP