Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många människor ÄLSKAR??

 

 

 

1 på 10?

1 på 100?

Jag säger:

Det fattas KÄRLEK i denna värld!

Och du som läser denna text:

ÄLSKAR du?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-06 00:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet."...heter vägen.
2011-09-08

    ej medlem längre
Kärlek föder kärlek, ge och du skall tusenfalt få åter
2011-09-06

    ej medlem längre
Bra fråga..Jag älskar , ja , flera på olika sätt !
Tror det är en definitionsfråga..kärlek för dig kanske
inte är samma son för mig ..men visst är det en
högre andel , ska vi säga 84 procent , lagom realistiskt
och lite optimistiskt ;) !?
2011-09-06

  Ninananonia VIP
Väcker tankar... Mycket bra..

Visst gör jag det... :)
2011-09-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag älskar min
nästa för det mesta
den som tvekar på
mina ord kan ju
mig: TESTA!
2011-09-06

  Nanna X
jag älskar
det har sitt pris
2011-09-06

  Anders Nordlander VIP
försöker
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP