Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla hand


Jag kan inte hjälpa

fast jag vet vad som fattas

fast jag vet vad som fastnat


Jag kan inte göra något

fast du gråter

fast du ber


Jag kan bara sitta här

bredvid

och hålla din hand


Men om du undrar någon gång

så lovar jag

det gjorde lika ont i mig.




Fri vers av åkeojag
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-09-06 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag