Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon


Sommarmorgon


vaknar


havet pratar med stenarna på stranden

och tången krusar sig


värmen under fötterna

på väg till dass



en fluga hälsar vänligt

kaffet blir klart

korsordet och radion


Sitter med fötterna i vattnet

doppinghanen


morgonfärjan åker förbi


sommarmorgon.




Fri vers av åkeojag
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-09-06 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag