Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldägg


Världen brinner utanför

men här är det ni som betyder


här är hemmets lugn

och vrår


här kommer ingen

ofrälse in


här vaknar draken

guldäggsbarn


Här är heligt, rent och tryggt

därför att jag bestämt så.




Fri vers av åkeojag
Läst 253 gånger
Publicerad 2011-09-06 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag