Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya steg

Lilla modiga hjärta
Längtan är kvar
Säger den i sömnen
Stanna här
Jag ska ska hoppa
Springa allt vad jag har
Ifrån sorgen jag gråtit
Du är mitt allt
Med dig vid min sida
Klarar jag allt
Till och med nya steg




Fri vers av poetlinan
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan