Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en önskan att förstå någon så mycket att inget hon gör kan förvåna eller skrämma en.



Riktig kärlek är att se med den andres ögon

och att låna henne sina egna ögon.

Samt att gå ner i den andres natt

utan att förlora sin sol.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-06 17:17



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbar
2011-09-09

  Bibbi VIP
Suverän!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP