Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hastverk om hösten


Kung Vit och Bluesen

Så vadå
Om det är slutet på dagen
Och helgens moln
Beskattar din glädje?

Berömmelsen
För att vara en fyrklöver
Är ibland det enda som stoppar mitt missbruk
Ja, trots att mina ögonlock är det enda
Som håller mina minnen på sina platser nu

I utkanten av allting finns en scen
Där vaktmästaren aldrig släcker lamporna
I hopp om att någon
Ska vilja dansa
Vals genom röken
Till kungens blues

Kung Vit
Med sitt huvud i molnen
Sitter ensam på sin tron, byggd av VHS-kassetter
Och han vet
Att de ögonblick har sparat inte stämmer överens med de han levt
Och att när han vaknar mitt i natten av strålningen från månen
Är det inte dina ögon som iakttar honom

Himlen är en domän
Och Helvetet är en brandvägg
De finns båda på Internet PRECIS SOM ALLA ANDRA!
VARFÖR KAN MAN INTE LITA PÅ INFORMATION,
FRÅN DAG TILL DAG,
FÖRSTÅR NI INTE KLYSCHAN?
NI SPELAR ju mig i händerna...

Ni tar till en viss del bort
mina skuldkänslor
De jag förtjänat
På ärligt vis




Fri vers av Ceylon
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceylon
Ceylon