Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som hänt

Allt som någonsin hänt

kärlek glädje lycka

Sorg saknad förtvivlan

har inte hänt förgäves!

Gråt inte för det som varit.

Det har format mig till den

som jag nu är.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-06 22:27



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
Just så!
2011-09-09

  anits VIP
Mycket kloka och sanna rader
2011-09-07

  Järnkatten
Mycket bra och ödmjukt skrivet!
2011-09-07

  Anya VIP
Kloka ord i fin form.
2011-09-07

  Alva Johnsson VIP
Livets skola, om än svår,
formar oss.
2011-09-06

  Ninananonia VIP
Absolut sanning :)
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP