Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland låtsas jag att jag drömmer.

Ibland låtsas jag att jag drömmer
Låtsas att jag kommer vakna upp
Jag vet ju att det inte är så
Men ibland hoppas jag ändå

Ganska ofta faktiskt.

Att det här bara är en dröm
Att det finns en annan verklighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lollovisa
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa