Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare

Om du ändå kunde se
In i mig

Det hade varit så mycket
Lättare

Om du bara kunde förstå
Om du bara
Visste

Om du kände samma sak
Samma som mig

För om det var sant
Skulle jag vara
Starkare
Än idag




Fri vers (Fri form) av Lollovisa
Läst 264 gånger
Publicerad 2011-09-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa