Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själsfränder är två individer som är förutbestämda att vara tillsammans för evigt. Vi har alla en själsfrände, någon som vi alltid har väntat på att träffa och som vi hoppas att till slut få dela resten av vårtliv tillsammans med. Någonstans finns det någ


Förenande av två själar blir ett


Dina händer vandrar över min kropp

de målar kärleken mellan oss

skälvande skakar min kropp

vid varje smekning du ger mig




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 687 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-07 09:18



Bookmark and Share


    J. Herward
Åh! nervkopplingar och cellvandring! Detta kittlar mina tankar:)
Snyggt fångat, mer hade blivit överflödigt.
2012-02-10

  Suzy med punkterna
Underbart vacker känsla
2011-09-21

    ej medlem längre
Så vackert, sjäsfränder är det finaste som finns!
2011-09-07

  aol
sann vacker skrift vännen
2011-09-07

  mare VIP
Vackert..
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld