Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråvattendag


Gråvattendag

tomhet

gråt, ikapp med regnet

klaga, yla med vinden


all färg tvättas sakta ur

rinner längst med trottoarerna

all glöd släcks

askan fyller våra munnar till bredden


det växer likgiltighet, tristess

gardinerna dras inte för

inte igen


elementen sinar

allt slutar hända


det är en

grå

vatten

dag.




Fri vers av åkeojag
Läst 276 gånger
Publicerad 2011-09-07 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag