Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Otrohet och Herr Ångest

Jag finns på landet, jag finns i stan,

jag smyger mig på likt en indian.

Jag angriper mannen, kvinnan eller båda,

jag orsakar allt från separation till besvärlig klåda.

Jag hämtar kraft från kåta ögonblick,

jag ser till att det bara säger klick.

När penetreringen väl är ett fullbordat faktum,

tar Herr Ångest över och är allt annat än stum.

Vi har jobbat som det perfekta teamet i evigheter,

jag är Herr Otrohet och jag är inte mycket för asketer.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver