Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvis orättvisa och omvänt

Det orättvisa systemet kungör att rättvisa
köps för pengar, och att den är dyr i drift,
så har man inte problem med rättvisan,
får man det med orättvisan.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-07 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP