Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte så ensam




Du är aldrig så ensam som du tror och som det känns.

 

Änglar och andar omsusar dej fastän smärtan bränns.

 


Kärleken omsluter dej troget och ömt,

när vi letar efter din Själ som du glömt.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-07 15:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tack
2011-09-08

  Bibbi VIP
Amen!
2011-09-08

  Ninananonia VIP
Just så... är det...
inte ensam...som du kanske tror...


Mycket bra skrivet Johan...
2011-09-07

  Teresia Ridell
Vackert ! Tänk om det vore så..
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP