Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går jag sönder


Jag kan inte
Inte just nu

Klarar inte mer
Inte efter det här

Innan var jag så mycket mer
Vart tog jag vägen?

Fattar inte vad jag gjorde fel
Eller vad jag inte gjorde

Bitar faller bort
Går inte att få tillbaka

Försöker hålla mig samman
Behålla det som finns kvar

Men det är svårt
För varje dag

Går jag
Sönder

Mer

Och

Mer




Fri vers (Fri form) av Lollovisa
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa