Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder av nåd


Det är de sekunder
jag vilar i dina ögon
Ögonblicket vi möts
i hastig beröring
Stunderna vi är
i samma tystnad
När jag hör din röst
genom tvivlen
När jag trots allt vågar tro

Det är när du rör vid mig utan ursäkter
När du säger mitt namn
som om det fanns ett vi

Det är stunder av bortglömd smärta
Sekunder av nåd för ett vilset hjärta




Fri vers av Ann JM
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-15 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann JM