Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONLIG GENERERING

Du !  mystiske  otursförföljde  man, omtöcknad
och berusad av din  egen  bländande  energiska
fantasi,däri din eldfängda ungdom blev ditt fall,
djupsinnigt grubblande,slösaktig och melankol-
isk kastad mellan  den  dragkamp  poeten, clow-
nen, filosofen  och  konstnären  slits  mellan det
djupaste  förakt  och  det  högstas  anseende och
som lever i den  märkligaste  tillvaro, blygsamm-
are än dina beundrare och belackare som anting-
en vill eftersträva och stjäla din strålglans eller
befläcka  den  med  sin  egen  smuts.- lev !  du, i
stilla desperation för det oupnåeliga outforskade
idealet, med en jättes leende i ansiktet och ögon
som solar.
                                           *




Fri vers (Fri form) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP