Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARISBILDER IX

Mona-Lisas hemlighetsfulla leende  grundas  på att
Da Vinci rökte på henne strax innan han förevigade
resultatet på tavla, det var första  gången för henne,
vilket märks på  ögon och leendet, första  gången är
effektivast.  Det  ödsliga och mystiska  landskapet i
bakgrunden vittnar dock  om  vad  som  återstår  av
det verkliga livet, när man väljer  genvägen  till lyck-
an.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 520 gånger
Publicerad 2011-09-08 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP