Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytterst märkligt svart hål

Cirkulationer
miljoner
ett svart hål
loopar som flyger
kaskader
svidande siffror

stannar upp
ännu en kopp
svart
näsan över
ännu en droppe
fönster
bläcket
däremellan
imma
solstrålknippen
mitt namn
sköljer bort
svarta hål
letar sig in
tar sig ut
mörkret under
skrivbordet

där jag ligger

tillfälligtvis
satt ur spel
andras röster
än mina
fastnaglade
kommer ur
min strupe
grurglande
ett skadat rådjurskid

stackars liten då

cirkulererar kring
vad som kunde vara
något runt
ett levande väsen kanske
intensivt
ren och skär
effektivitet
svart hål
trippar runt surfar runt
tunga beats
effektivt
intensitet
strålar stålar

alla de tråkiga programmen
word, excel
och min mail
såklart

@rådjurskidet

under där
skrivbordet
solen
tar sig in
mitt svart hål
effektivitet
dödar runt

snart blir jag någon annan

telefonen

min välstrykta skjorta
välstyrkt aorta
min röst
vibrationer
rådjurspäls som skaver i nacken

hallå

ja såklart
vi löser det
mitt korta liv
några timmar bara
ettussenetthundrasexiofemochsextio kronor i timmen
dokumenten
växer fram i stop motion
papper
tjäna lön
äta mat
dricka öl
leka lekar
svarta hål
effektivitet
solen som väller ut
på skrivbord
under
skrivbord
med rådjur
utan rådjur

effektivitet
svarta hål
och det som cirkulerar runt
ettussenetthundrasexiofemochsextio i timman
ända till slutet
och runt
runt
någonting runt
rund stång
polkagris
blir en clown
söt clown
under skrivbordet




Fri vers av Aaxel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 15:50



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
vilket härligt flyt.
tack!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel