Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna Ogenerade.... Fria




Våra rädslor och nojjor är våra murar

Om vi är fria och modiga nog att tillåta 

varandra att avslöja och visa rädslorna

samtidigt som vi älskar varandra

så kommer dessa murar 

~ i sinom tid ~ 
att  upplösas och falla.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-09 15:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt. "Bären varandras bördor så uppfyllen I Kristi lag." Galaterbrevet 6:2
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Klokt
2011-09-09

  Ninananonia VIP
Så är det...fria :)
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP