Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm

Jag dog.
Jag försvann.
Jag kom tillbaka.
Jag ristar in mitt namn.

Du krossar mig.
Du bryter mig ner.
Jag är skräp.
Du är en vind.

Jag är en orkan.
En pessimist.
Et svart hål som hjärta.
En sjukdom är jag.

Utföra det.
Jag ska försöka.
Deprimerad.
Idiotisk.

Skadar jag mig?

Hur gör jag.
Dölja eller misslyckas..




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vilken fin!!!:(
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast