Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salivpoesi



\"skynda dig älskade, skynda att älska\"

din saliv blir till poesi i min mun

\"dagarna mörknar, minut för minut\"

dina händer målar ljus på min kropp




Övriga genrer av serum
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-01-08 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum