Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urkaos

En snöflinga

som en fallskärm

över din näsrygg

 

Ditt hår ett urkaos

som hotar förstöra en gammal värld

lovar mig en ny




Fri vers av Samed
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 23:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ur kaos gryr liv nytt liv.. vackert..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Samed