Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadsliberal stormvind

Den marknadsliberala vinden

närmar sig orkanstyrka

Raserar allt i sin väg med

finansiella manipulationer,

lögner, diplomati och krig

Arbeten, människor, samhällen, liv

dukar under i den piskande vinden

Goda drabbas, liksom mindre goda

Medvetna liksom omedvetna

När ska vi samla oss

till en motorkan

som för alltid hejdar

marknadstormens härjningar




Fri vers av ghost
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost