Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årstider


åkern återtar
sin lila lyster -
nu nalkas hösten

gråtorra tegar
redo för isens sprängkraft -
väntar på våren




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 410 gånger
Publicerad 2011-09-10 17:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodet känns verkligen i raderna, habilt gjort
2011-09-11

  AgnesP
Fin.
2011-09-10

    AA VIP
Vackert..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP