Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Golgata

När allt var över
reste han sig upp
gick bort till fönstret
och tände en cigg

Han sög njutningsfullt i sig
både röken
och anblicken av sin seger

Hon låg fortfarande i sängen
med tårade kinder
Gud, vad hon hatade
att hon älskade honom




Fri vers av Z dotter
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-10 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter