Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjande nyhet.

Kärlek smittar och varför bota den.

Den dagen jag blir smittad av den stora kärleken,

så delar jag med mig av denna åkomma!



Version 2
Glädjande nyhet.

Kärlek smittar och varför bota den.

Den dagen du blir smittad av den stora kärleken,

så delar du med dig av denna åkomma!


Skriven av mig och Arnold.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 595 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-11 20:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt :)
2011-09-22

  DanSan
*********************

Ja precis så ska det va!!!

*********************
2011-09-18

  La Magnólia VIP
Så underbart att läsa!
2011-09-18

  Eaglemountains VIP
Mycket vackra och ödmjuka, kärleksfulla rader ...
2011-09-16

  sockerspöket
Det låter mycket bra!
2011-09-14

  Anna*
Underbart! Så ska det vara! Helt i stil med min senaste text!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin