Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekraft


Jag drar mina fötter bakom mig

bidar min tid

bär min kropp i min själ

som ett lindebarn


Jag är trött

sårad och skadad

värk i varje led och tanke


Ändå går jag, vandrar

rör mig, framåt

oändligt långsamt


Men du hinner inte ikapp

för du sitter fast i ett rep som är bundet till en stolpe

mitt i ditt liv och däromkring går du glatt varje dag

och sjunger.




Fri vers av åkeojag
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag