Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELDSKRIFT

Den volitionella optimism vilande på en ränteneuros,
vilken  tillförsäkrar den  arbetsskygge  livsuppehälle
innebär enligt  typlära ett  cerebrotonisk t tillbakalut-
ande för ett socialt utvecklande och ofta är detta val
av intentionalitet  men kan i vissa  speccifika  fall ut-
märkas  som " MORAL  INSANITY " Denna genotyp
behöver inte bettecknas som naivistisk, även om bio-
genetiska  satsen  talar för detta. metamorfoser sker
oavbrutet  i  genbankens  heterozygot  beroende  på
moral/amoral  av  vilka en del  förfaller till det sämre
och andra till det bättre, men vad  som  är hereditärt
progressivt som determinant är att allt är en dysplasi
varav  de  manipulerade  atomerna   hämmar  genes
naturliga  fulländning i den  destruktiva slumpens nit-
lotteri, där vidareutbildningen hamnade på  kollisions-
kurs  i  sökandet  efter den perfekta  genbanken vars
eldskrift är inristad sedan urminnes  reinkarnationer i
metamorfosens slumpartade genereringar.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 21:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,det där tuggummit är ganska slitet och bör bytas ut.
2016-01-10

  DominiQueen
Poesi. Är väl fri tolkning? Yttrandefrihet? Passa in, ett begrepp jag ej förstår.... Det handlar väl om att skapa? Nytänk... Vem vill rapa poetiskt tuggummi...
Fortsätt...
/DominiQue
2016-01-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det här ar dessvärre ett textfragment (utdrag) fr en av mina mer seriösa projekt,och passar nog inte in på en poesisijt,men jag är inte medlem för att "passa " in.
2016-01-10

  DominiQueen
Vilsamt att läsa... Men slump?

Fattar inte allt, men njuter, det är huvudsaken. Den 11.11.11 satte ju alltet på sin spets, jag minns hur lycklig jag var, satt på en sunkig toalett mitt X hade köpt halva auktionen till sin antikaffär, och jag hjälpte till att packa, men ett parvtimmar satt jag där på toaletten och bara log... Och skrev... Hög av 11:orna... Minns Du den dagen Sten? Kände Du också metamorfosiska vingslag, hur generna fick en skjuts? Hur DNA lovades en omstart utifrån fria viljans manifest?
Ååå kände Du? Var där något alls? Really... Jag tror det. Kände det...
Eller var jag vilse i en illusorisk masspsykos där chimären "tiden" snärjde oss hungriga själar?

Namasté
DominiQue
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP