Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppar & blom - limerick

 

När en kyrkoherde ifrån Roslagen
fick syn på en blomma i kohagen
blev han så besatt
att frun hans sa att
Nu får du allt ta dig i prästkragen!




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-11 21:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt!
2011-10-06

  Bodil Sandberg
hahaha blomstrande bra!!
2011-09-14

    BetweenTheLines
man ska inte skriva komm så sent på kvällen,konst-gödsel,är weird sagt,såg kodyngan i hagen och tänkte konstgödsel för att det är en konst att skriva bra limericks-inte att det var gödsel
2011-09-12

    BetweenTheLines
Konst-gödsel;)som papillon sa,ännu en,du är i ett stim,tycks det
2011-09-12

    papillon
Jubel från kohagen -ytterligare en egensinnig limerick av god kvalitet! Applåder
2011-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Suve Rhän!
2011-09-11

  Anders Nordlander VIP
Vilken bra limerick herr Daniel!!!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP