Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11/9




Jag sänder hjärtats böner

och omtankar till alla omkomna

och alla närstående till

dessa omkomna i

attackerna för 10 år sen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-11 22:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ber en bön och önskar det aldrig sker igen
2011-09-12

  Anna*
Stämmer in och ber för detta ofattbara!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP