Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOTHING CHANGES

Jesus var en luffare,en stjärnskådare,en drömmare,
en asocial dagdrivare, protoypen av hippien,en revo-
lutionär omstörtare av samhällets alla värden,en filo-
sofisk poet vars hotfulla intellekt skrämde sin omgiv-
nings invanda osäkerhet för en genererande cerebra-
tion. Kain ! Barrabas  och  Judas  däremot, utgjorde
intet hot mot det rådande  statsskicket,och så är det
än idag,ingenting har förändrats, förutom att det nu
inte längre finns någonting  kvar  att stjäla såtillvida
att de bestulna inte börjar ta tillbaka vad som bestul-
its från dom av land,frihet,ära,karriär,rättvisa.......

 Sten Wiking




Fri vers (Fri form) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP