Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vänder nytt blad



Det nya kapitlet började
när du
med din värme
omtänksamhet
humor och tålmodighet
gav mig den tid
jag behövde

tid för att kunna
gå vidare
från den tunga sorg
jag bar på

och med ett litet
steg i taget
ännu en gång i livet
våga möta

det där stora, underbara

som kallas


kärlek





*Tack min älskade*











Fri vers av Junitvillingen
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-12 09:10



Bookmark and Share


  ULJO
Ska man läsa sann kärlekspoesi då är det dina texter som gäller
2011-09-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Yes!
2011-09-13

    Max Poisé
Vi vet att tiden talar emot all slags sorg. Tiden får sorg att förändra sig till saknad. Den finns där men är också något som är lättare att fungera ihop med...

Tack för en behaglig text!
2011-09-12

  erkki
Enkelt, naturligt, tydligt. Precis som det ska. Fint!
2011-09-12

    ej medlem längre
En finstämd kärleksdikt
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen