Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IN VINO VERITAS

Hon drack endast vatten, aldrig  alkoholhaltiga
drycker för det  skulle  kunna  medföra  att hon
blev den hon i sitt omedvetna  jag är och börjar
säga det hon innerst inne tänker i sitt medvetna
undermedvetna omedvetna jag. 
                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP