Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEN SOM KÄNNER IGEN SIG

Liket hann knappt kallna innan 
den nyblivna miljonärsänkan
började ta emot män i sin säng-
kammare för de enda gånger
hon älskar är när hon är kåt,
det är den enda kärlek en nym-
foman kan känna, så tänk om
Gud förmådde knulla det onda
ur djävulen.

Hennes andedräkt får fåglarna
att falla döda ner till marken,
hennes fotsvett får asfalten att
vända sig och gräset att ruttna.

En grov stank av förruttnelse
och förfallets avdank kompost-
erat under ett helt liv omgav
denna kvinna där döden alltid
var närvarande i en 
yrselliknande sövande odör av
vanmaktens blekhet och hopp-
löshet som gift är gift och skild
är skild,allt förgånget, beprövat
och tappat,bortsprunget,vilset
och förvirrat.

De erogena zonernas minfält
vars gränslösa dimensioner
vederkvicker centrala nerv-
systemet till spasmiska extaser
och yrsel av lustfylld lidelse
förvandlar henne till ett för-
stelnat intellekt,vilket säger allt
om återfödelsen,livet och döden.

En Satyriasis och en Nymfomans
brölloppsnatt är nog den hetaste
natt två älskande kan uppleva.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 630 gånger
Publicerad 2011-09-12 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP