Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mitt hjärta finns du, också under hösten som en färgpalett


FÄRGPALETT

Droppar faller ner,
sippra på min fönsterbräda
in i rummet på däck nedanför

Om jag dem torkar
kommer det
tvätta bort min sorg

Gråter i regn som öser ner
och fortsätter att komma in
i denna nostalgi utan dig

Gav dig mitt hjärta
och allt som är kvar är mina tårar

Pastell färgen som målar min själ
grått och molnigt blir varma, mjuka
i minnet som det är

...Det regnar när jag saknar dig

Jag kan inte sluta för det är min smärta...



© Havsbris/2011




Fri vers av Havsbris
Läst 837 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-09-12 15:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här rinner färgerna som tårar av sorg och saknad, färger och tårar helar!
2014-11-24

  Aftonvännen
Det märks att dina känslor är en inspirationskälla
2013-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja tårar talar
som dalar de
skalar av det
innersta sen kan
man se ljuset...
Väl målat igen!
2013-03-16

    ej medlem längre
Saknad kärlek.
2012-10-05

  Nils Teodor VIP
Vemodigt vackert
Härlig känsla i din text
2012-04-29

  Ronny Berk
tycker om språkbruk och innehåll, med flödiga färger målar poeten i ord och meningar...
2011-11-06

  Shahla Haghi
Ja, sorgen är bittert men jag säger så slutet av det mörkaste natten är morgon. Hoppas redan har din natt börjat ljusna. Tack.
2011-10-16

  La Magnólia VIP
En mycket vacker och vemodig färgpalett ...
2011-09-18

  Ordregnspoeten
Ja, det är värst när det regnar både ute och inne i en själv så ens ångesttapeter fuktas av något som inte verkar vilja torka bort utan bara absorberas och absorberas. Fin poetisk beskrivning tycker jag.
2011-09-13

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av saknaden, sorgen och smärtan.
2011-09-12

    Ken Cassel
Mycket fint, Havsbris!
:)

Kramar!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris