Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjefrossa


Mormor till Mauritz


Krasst börjar jag räkna ned

då jag är 77

är du tjugo år fyllda

vill gärna vara med då

dela med mig

av mina erfarenheter

och få en inblick

i framtiden.



















Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans