Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är inte en åldersrelaterad åkomma. Alla oavsett ålder kan hamna där - anytime... :-)




K Ä R ! ! !

Fnittrig

Febrig

Fjortis

Förväntansfull

Febril

Fnissig

Ful

Fin

Fåfäng

Fjunig

Fräsch

Färdig

Försiktig

Full

Fart

Framåt

 

K Ä R ! ! !

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 22:05



Bookmark and Share


  Kim VIP
Så GUnnar det är dags igen? Är du ute och flyger?/K
2011-09-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Flyger
Fri
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström