Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtas form

När mitt hjärta älskar dig
ser det då ut
som när jag älskar
någon annan?

Varje relation är unik
men vari består skillnaden?




Fri vers av Z dotter
Läst 285 gånger
Publicerad 2011-09-12 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter