Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväv din feghet

Du människa
ett skavsår
oförmögen att läka

Självförvållad
av brist på mod
oärlig och återhållsam
Svagheten förtär dig
likt en svartsjuk älskare

Jag avger ett löfte
att aldrig godta min feghet
Kraftlösheten skall kvävas
snöras av som en kvinnas midjeliv
och hjärtat äta visdom




Fri vers (Fri form) av Z dotter
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-05 15:22



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Självständighet! Styrka att stå upp, rakt uppåner sådan som jag är! Bra! Det är bara att släppa taget om kajkanten, putta ut båten och se vart det bär.
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter