Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en viss sorts abstinens




Kärlek gör ont

 

Att kärlek gör ont

är inte så konstigt

Hjärta rimmar på smärta

inte helt av en slump

Avstånd och väntan

har motsatt verkan

än kyssar och kramar

Minnet som sitter

i kropp och i armar

att kopplas på nytt

i hettande grepp

Motståndets lag

upplöst och flytt

Snart, snart

men inte för snart

Det är något visst

med längtans magi




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 921 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-13 12:34



Bookmark and Share


  dagbokspoesi
Så bra, så bra.
Så sant, så sant.
2011-11-02

  Minkki VIP
ses här på ideströmskt vis en serie bleu, blanc, rouge eller en Kieslowskitricolor växa fram genom dina teman? En mänsklig text...
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström