Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barkbåtar



jag slår in tusen förlåt
i silkespapper i vitt
ömtåliga ord
en fredsförklaring
eller kanske
ett fredsförsök

jag slår in tusen förlåt
täljer en barkbåt
vinkar av vid jungfrufärden
ser den segla iväg
över kvarkens skummande vatten
undrar om du fortfarande finns där ute
om du fortfarande sitter vid hamnens fåglar
om du fortfarande letar
efter barkbåtar

jag slår in tusen förlåt
håller andan
och blundar





Fri vers av Talema
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 16:39



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
vackert med barkbåtar! :)
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema